Villi-Länsi

Takaisin

2. Pentue, nimiteema Villi-Länsi

Emä: FIN KVA-L Ketsupin Huomaa Minut (Iita),

Isä: FIN KVA-L & KVA-M Hihundin Ahvo

pentujen sukutaulu

Pennut syntyneet 2.2.2008, 3 narttua ja 3 urosta

Painokäyrät 

Valokuva-albumi

22.3.2008 

Nyt ovat kaikki lapset lentäneet pesästään. Ripenrannan mökki on hiljainen, kaikki ovat väsyneitä mutta hyvin onnellisia. Ahvo, Iita, Aada ja Pate vetävät hirsiä sohvalla ja me ihmiset odottelemme saunan lämpiämistä ja pääsyä omaan sänkyyn. Pentue oli valtavan suloinen ja tasainen, perheet kaikki mahtavia ja hyvin mielin luovutimme pennut uusiin koteihin. Soitelkaa ja lähetelkää kuvia lapsista kun ne kasvavat. Suunnitellaan pentutapaamista ensi syksylle, olisi kiva nähdä missä pentujen kanssa mennään ja miltä kehitys näyttää.

20.3.2008

Kävimme koko porukalla eläinlääkärissä pentuetarkastuksessa. Kaikki saivat puhtaat paperit, pallit ovat laskeutuneet pojilla ja purennat ovat kunnossa eli kaikki ovat terveitä ja valmiita lähtemään uusiin koteihin lauantaina! Poikien kodit ovat jo selvillä ja lauantai aamupäivän aikana selviää myös että mihin suuntaan tytöt lähtevät. Soitelkaa lähempiä hakuaikoja torstain ja perjantain aikana, yritetään saada kaikille hyvin aikaa tehdä paperityöt yms... Ottakaa autoon peittoja mukaan jos on kovat pakkaset. 

17.3.2008 

Tänään pennut ulkoilivat ensimmäistä kertaa elämässään, vauhtia piisasi. Hetki mietittiin et mitäs tämä valkoinen juttu on ja sit mentiin. Oltiin pihalla n 5 min mutta ekat pissatkin sinne jo kerittiin tekemään. Näähän on ihan kohta sisäsiistejä! ;)

16.3.2008   Video

Kuusi viikkoa täynnä! Uskomatonta miten aika kuluu, nyt sit ne seisontakuvat. Pennut olivat hieman väsyneitä ja oli hieman haasteellista saada niitä asiallisesti seisomaan.


   Neiti 1

Neiti 2


 Neiti 3

 Herra 1

 

Herra 2

Herra 3

 

9.3.2008   Video 1 Video 2 Video 3

Viisi viikkoa, enää 2 viikkoa luovutukseen ja kasvattaja alkaa olemaan jo huolissaan että mitenkä näistä raaskii luopua. Pennut heräävät aamulla 5-6 aikaan syömään ja hyvin nukutun yön  alkaakin sellainen konsertti että on ihan turha kuvitella itse jatkavansa unia. ;) Tänä viikonloppuna on taas madotettu, vielä yksi madotus juuri ennen luovutusta. Tytöt ja pojat liikkuvat jo suhteellisen sujuvasti jopa juoksentelevat laatta- ja parkettilattioilla, aina ei jalat ihan pidä, mutta pääsääntöisesti kyllä. Valokuvia on lisätty albumiin, otamme vielä tänään uudet naama- tai jopa seisontakuvat! ;)

1.3.2008      Hetki pentulaatikon elämää, osa 4 (video)

4 viikkoa täynnä. Pentujen hampaat alkavat puhkeamaan ja pureminen lisääntyy. Kaikkea mahdollista pitää purra. Iita ei enää juuri viihdy pentuhuoneessa, käy välillä imettämässä, mutta pennut syövät hyvin kiinteätä ruokaa, joten Iita on vähentänyt imettämistä huomattavasti. Pennut voivat paksusti. :)  

23.2.2008       Hetki pentulaatikon elämää, osa 3 

Tänään pennut ja emä saivat ensimmäisen satsin matolääkettä. Päivä päivältä pennut liikkuvat enemmän ja jo haastavat toisiaan leikkiin. Uusia kuvia myös albumissa.

21.2.2008

Valtakunnassa kaikki hyvin. Rauhallista vielä pentulaatikossa. Tulevia hampaita on alettu hieman kokeilemaan kavereihin, jotka pötköttelevät vieressä. Kaikki pennut nousevat jaloilleen ja "kävelevät", pieniä murahduksia ja haukkujakin jo alkaa laatikosta kuulumaan. Kuvia lisää viikonloppuna. Yksi poika on enää vailla kotia, pennuille tulee 4 viikkoa täyteen viikon 9 lopulla, sen jälkeen varaajat voisivat tulla kylään, soitellaan ajankohdista tarkemmin viikonlopulla tai ensi viikolla.

16.2.2008

Hetki pentulaatikon elämää, osa 2 (video)

Lisää kuvia albumissa

2 viikkoa täynnä! Pentuset ovat reippaita, syövät ja kasvavat kohisten, Iitan aika alkaa käymään pitkäksi pentujen ruokailujen välillä. Ulkoillaan, mutta kovin pitkiä lenkkejä ei uskalla tehdä, koska Iitalla oli hieman nisätulehduksen oireita perjantaina, mutta niistä nyt taidettiin päästä pienellä säikähdyksellä. Pennut alkavat ottamaan ensimmäisiä askeliaan ja osa reagoi jo hieman ääniinkin.


14.2.2008

Pienten ystäviemme silmät ovat avautuneet lähes täysin. Eilen vähän siristeltiin ja tänään jo katsellaan maailmaa lähes avoimin silmin. Yksi on hiukan hitaampi mutta eiköhän ne siitä aukea. Pennut ja Iita muuttivat naapuriin papan hoiviin, kun jouduin palaamaan töihin, 10 h päivät ovat turhan pitkiä emän odottaa pissatusta ja ruokaa. Uusia kuvia tulee viikonloppuna viimeistään.

11.2.2008

Pentujen nimet ovat Ripenrannan Annie Oakley, Ripenrannan Calmity Jane, Ripenrannan Belle Starr

Ripenrannan Buffalo Bill, Ripenrannan Davy Crokett, Ripenrannan Billy The Kid

Se kuka kukin on selviää myöhemmin.....

10.2.2008

Lisää kuvia pennuista

Hetki pentulaatikon elämää (video)

9.2.2008

1 viikon iässä, kaikki pennut kasvavat kovasti ja Iita hoivaa hienosti. Luonne-erojakin on jo havaittavaissa, kovasti odotamme silmien aukeamista ja pentujen liikkeelle lähtöä

3.2.2008

1 vrk koko porukka (klikkaa kuvia isommaksi)52 vrk, vielä on maavaraa...

51 vrk

47 vrk täynnä