FIN KVA-L Löytöhaukun Aada


FIN34485/01

Etusivulle

Aada koiranetissä

Aada on meidän Ajattelija isolla A:lla. Jos koira elää pitkäikaiseksi niin se tapahtuu luutavasti Aadan elämänasenteella. Aina kun saa nukkua tai rapsutuksia, niin tilaisuus on käytettävä hyväksi.  

Metsään kun mennään niin sitten tapahtuu. Aadaa on käytetty luolametsästykseen hyvin tuloksin. Aada myös kiitettävästi ajelee riistaa, kaatoja on niukanlaisesti mutta koira hakee hyvin ja ajaa kuuluvalla äänellä. Riistaa on nähty ajoissa jäniksestä hirveen.

Aada on Ripenrannan 1. pentueen emä, jouduttiin steriloimaan pahan kohtutulehduksen vuoksi pentujen ollessa 4 viikkoa.

 Lisää kuvia Aadasta

 17.8.2008 

Aada on palautunut halvauksestaan täydellisesti, epävarmuus mikä oli takajalkojen liikkeessä vielä kesällä, on poissa. Aada on valmiina tulevaan metsästyskauteen ajurina ja helpoissa tutuissa luolissa.

12.1.2008

Aada on toipunut hyvin halvauksestaan ja pari pientä jänisajoakin on jo takana.

Mäyräkoiran omistajan ja etenkin kasvattajan pahin painajainen toteutui marraskuun lopulla 2007. Aada sairastui välilevytyrään eli nk. mäyräkoirahalvaukseen. Aadan halvaus oli osoittainen ja heikensi takajalkojen toimintaa, apu saatiin kortisonipiikkien muodossa Tamperelaiselta Veter eläinlääkäriasemalta. Aada kunto on palautumassa, mutta tämän syksyn ja talven luolametsästysreissut on käyty. Häkkihoito on ollut rauhallisellekin koiralle hermoja vaativaa.